Actualitate

Papa Francisc, UIMIT de Transilvania: „N-am văzut niciodată ceva mai minunat!”

În cadrul unei conferințe de presă susținută la mii de metri altitudine, la bordul avionului papal care tocmai se întorcea la Roma, Pontiful Suveran a făcut un scurt rezumat al vizitei sale istorice în Transilvania.

Pe lângă București și Iași, Papa Francisc s-a bucurat de priveliștea mirifică și de meleagurile captivante din Transilvania. De altfel, împiedicat de ploaia abundentă să parcurgă distanțele cu elicopterul, Sanctitatea Sa a efectuat o parte din călătorii cu mașina, fiind impresionat de frumusețile Ardealului. Sâmbătă, între Târgu Mureș și Șumuleu-Ciuc, respectiv duminică, între Blaj și Sibiu au fost traseele parcurse de Sfântul Părinte cu mașina.

„Am luat contact cu realitatea, din cauza vremii a trebuit să merg cu maşina. Aşa am văzut un peisaj splendid, cum n-am mai văzut niciodată în viaţa mea! Am traversat toată Transilvania, e o frumuseţe, n-am mai văzut niciodată ceva atât de minunat. Un lucru frumos, frumos, frumos călătoria în această ţară!”, a declarat Papa Francisc, vizibil impresionat de frumusețea zonei.


CITEȘTE ȘI: REPORTAJ Așa am trăit vizita Papei Francisc: lacrimi de bucurie și emoție la Șumuleu-Ciuc

Ultimele Stiri
abonare newsletter