Actualitate

Descoperire MACABRĂ la Turda! Autoritățile se confruntă cu o moarte suspectă

Pompierii de la ISU Cluj au fost chemați, duminică seara, pentru a debloca ușa unui apartament situat la etajul patru al unui bloc de pe Calea Victoriei din Turda.

Odată ajunși în apartament, salvatorii au dat peste o imagine sinistră. Aceștia au descoperit cadavrul unei femei de 72 de ani, decedată de mai multe zile. Potrivit primelor informații furnizate de IPJ Cluj, femeia locuia împreună cu fiul ei în vârstă de 49 de ani. La fața locului au fost chemați polițiștii de la criminalistică, fiind necesară necropsia în vederea stabilirii cauzei exacte a morții suspecte.

Vecinii susțin că băiatul ar fi fost în apartament la momentul sosirii autorităților și s-ar fi baricadat într-o altă cameră. Se pare că acesta s-ar confrunta cu probleme de natură psihică, mama refuzând însă să anunțe din timp acest lucru. De asemenea, martorii spun că femeia ar fi avut sânge pe corp la momentul găsirii cadavrului.


Nici polițiștii nu exclud o variantă sumbră a decesului și au deschis un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă: „«Știa» e destul de neclar ce știa (n.red. bărbatul) sau nu...”, au transmis, misterios, reprezentanții IPJ Cluj.

Etichete: boli psihice turda
Ultimele Stiri
abonare newsletter