Actualitate

Primăria demolează 62 de garaje pentru a face parking nou în cartierul Mărăști

14 locuri de parcare și de 62 de garaje de pe strada Trotușului din cartierul Mărasti vor fi demolate pentru a permite construirea unui parking de 365 locuri.

Viceprimarul Dan Tarcea a anunțat că municipalitatea va demara construirea unui nou parking în cariterul Mărăști. Investiția se va face pe locația unde azi sunt 14 locuri de parcare și 62 de garaje. Peste cele 76 de locuri de parcare din prezent se va ridica un parking cu regim de înălțime  de 2S+D+P+2E+T cu o capacitate de 365 locuri.

"În ultima ședință a Consiliului local au fost aprobați indicatorii tehnico-economici pentru construirea unui nou parking în cartierul Mărăști. Parking-ul va fi pe strada Trotușului nr. 5, pe un teren în suprafață de 3150 mp, ocupat în prezent de 14 locuri de parcare și de 62 de garaje ce urmează să fie demolate. Constructia va avea un regim de înălțime de 2S+D+P+2E+T și o capacitate de 365 de locuri de parcare, dintre care 10 destinate persoanelor cu dizabilități deținătoare de autoturisme,10 pentru autoturisme electrice cu stații de încărcare aferente, 12 pentru motociclete/mopede și rastele pentru biciclete. Valoarea totală a investiției se ridică la 29,5 milioane de lei fără TVA", a afirmat viceprimarul Dan Tarcea pe contul său de Facebook.


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter