Actualitate

DRAMĂ la Cluj-Napoca. Bărbatul care s-a împușcat în cap a pierdut lupta pentru viață

Bărbatul de 41 de ani care s-a împușcat în cap, duminică, într-un poligon de tragere privat din Florești a decedat.

Grav rănit după gestul necugetat, bărbatul nu a supraviețuit, lăsând în urma sa o familie îndurerată cu trei copii. Poliţiştii clujeni cercetează acum cazul şi vor să afle ce anume l-a determinat pe acesta să ia o astfel de hotărâre disperată.

Instructorii susțin că bărbatul nu era pentru prima dată în poligon. Duminică, după câteva focuri trase, acesta a dus arma la cap și s-a împușcat. La faţa locului au sosit în scurt timp medicii care l-au resuscitat zeci de minute, însă, din păcate, bărbatul a murit în drum spre spital.


„Au fost efectuate manevre de resuscitare în trei reprize, aproximativ o oră. Persoana prezenta activitate cardiacă, s-a luat decizia de a fi transportată către unitatea de primiri urgențe, pe timpul transportului activitatea cardiacă a încetat şi s-a luat decizia de a fi transportat spre medicină legală”, a declarat sublocotenentul Ciprian Cornea, purtător de cuvânt ISU Cluj, potrivit stirileprotv.ro.

„Efectuăm cercetări în vederea stabilirii circumstanţelor în care o persoană a decedat ca urmare a unui incident într-un poligon privat de pe raza localităţii Floreşti. În cauză a fost înregistrat dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă urmând a se dispune măsurile legale”, a precizat comisarul-şef adjunct Cătălin Lungu, IPJ Cluj.


Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi continuă cercetările.

Ultimele Stiri
abonare newsletter