Actualitate

Emil Boc: „În luna iulie intră buldozerul pe strada Bună Ziua”

Clujenii care locuiesc pe strada Bună Ziua se vor bucura cât de curând de un trafic mult mai lejer. Primarul Emil Boc a anunțat că în luna iulie vor începe lucrările pentru lărgirea străzii.

Strada care străbate cel mai haotic cartier al Clujului urmează să fie lărgită la trei benzi de circulaţie, cu trotuare şi piste de biciclete. Lucrările ar urmea să înceapă în iulie 2019.

„În luna iulie intră buldozerul, poate chiar la final de iunie. Suntem în linie dreaptă. Păcat că a durat atâția ani ca să primi strada înapoi de la Guvern. După ce acest lucru s-a întâmplat, am încercat să ne mișcăm cât de repede am putut", a declarat edilul Emil Boc, la un post de radio local.


În 2017, municipalitatea dădea o lovitură dezvoltatorilor imobiliari din zonă sistând eliberarea autorizațiilor de construire din cauza încărcării foarte mari a traficului.

Mai mult, pentru descongestionarea traficului în zonă, Primăria Cluj-Napoca mai are în vedere și amenajarea a 2 sensuri giratorii: la intersecţia străzilor Bună Ziua-Măceşului-Trifoiului și la intersecţia străzilor Calea Turzii-Mihai Românul.


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter