Actualitate

O CAFEA GRATIS, doar dacă votezi! Cafea din partea casei, duminică, pentru clujenii care merg la vot.

Clujenii care își exercită dreptul la vot la alegerile de duminică vor fi răsplătiți cu o cafea gratuită la unul dintre localurile clujene.

Reprezentanții localului Apartament 1 Bistro&Bar au venit cu o inițiativă demnă de admirat, prin care îi îndeamnă pe clujeni să își „scoată votul la o cafea”, desigur, din partea casei. Astfel, cei care merg duminică la vot, pot să poposească apoi la local pentru a savura în tihnă o cafea gratuită. Asta, desigur, dacă demonstrează că au votat.

„O știți pe aia cu Votează, votul tău contează? Ar cam trebui să o știți, dacă sunteți pe pagina noastră, căci înseamnă că sunteți ”de-ai noștri”. Știți voi, din aia care muncesc de rup, înjură lipsa autostrăzilor, își învață copiii că mintea bate mușchii și pilele etc., dar care își iubesc țara și intenționează să rămână și să-și crească și copiii aici. Știți voi, din ăia care merg la vot de fiecare dată și cred cu tărie în puterea exemplului.


Noi știm, voi știți, dar, din păcate, mulți alții nu știu. Așa că alegerile sunt sansă să îi ajutăm să afle. Cum? Păi poate un stimulent îi ajută... Și nu ne referim la găleți cu diverse, ci doar la o cafea (fără cană, doar conținutul)!

DECI, că să fie clar: DUMINICĂ, 26 MAI 2019, dăm o CAFEA GRATIS fiecărui client care ne prezintă regulamentar buletinul cu stickerul de VOTAT! Nu suntem la prima ispravă de genul asta, deci suntem recidiviști, deci puteți avea încredere în noi!”, este anunțul reprezentanților localului.


 

 

Etichete: cluj
Ultimele Stiri
abonare newsletter