Actualitate

Inginerii clujeni, la mare căutare la fabrica De'Longhi din Jucu

De'Longhi România caută, pentru uzina din Jucu, care posedă cel mai mare număr de angajaţi din Europa, ingineri, a anunţat, marţi, conducerea grupului.

În comuna clujeană Jucu operează una dintre cele mai mari fabrici din grup, pe o platformă de 65.000 mp, pe care a preluat-o în februarie 2012. La uzina din Jucu, compania produce espressoare complet automate marca De'Longhi, mixere şi blendere de mână marca Braun, precum şi espressoare cu capsule pentru una dintre companiile sale partenere.

„În 2019, obiectivul nostru este consolidarea creşterii semnificative pe care am avut-o în ultimii 5 ani. În prezent, avem o echipă frumoasă şi avem încă poziţii deschise pentru uzina noastră din Jucu. Căutăm în principal profiluri tehnice, precum ingineri de proces, de produs şi de calitate”, a declarat directorul de Operaţiuni pentru Europa, Massimo Paronitti.


De'Longhi Group a deschis anul trecut şi un birou comercial în România, pentru a răspunde mai bine nevoilor pieţei locale. Cea mai mare parte a producţiei locale este exportată în ţări precum Marea Britanie, Franţa, Germania, Australia etc.

„Într-un an, producem peste 1,4 milioane de espressoare complet automate, 2,3 milioane de aparate electrocasnice mici pentru prepararea alimentelor, precum şi 700.000 de espressoare cu capsule”, a mai spus Massimo Paronitti.


La rândul său, directorul comercial al De'Longhi România, Peter Ferluga a precizat că 85% din vânzările înregistrate anul trecut sunt reprezentate de produse fabricate la Jucu. Potrivit reprezentanţilor companiei, aceasta a înregistrat, de asemenea, o evoluţie importantă în ceea ce priveşte numărul de angajaţi, echipa crescând cu peste 570 de persoane noi anul trecut şi ajungând la un total de 2400 de angajaţi în 2018.

Compania a făcut investiţii importante în România până în prezent, totalizând peste 120 de milioane de euro în 6 ani. Momentan, grupul De'Longhi este prezent în peste 40 de ţări. În 2018, a înregistrat o creştere semnificativă, de aproximativ 30% faţă de 2017, atingând o cifră de afaceri de 1,22 miliarde de lei.


Monitorul de Cluj a lansat Magnet CV, cea mai nouă platformă online unde puteți găsi sau oferi locuri de muncă. Magnet CV este o platformă interactivă de joburi, utilă pentru foarte mulți angajatori și oameni aflați în căutarea unui serviciu. Anunțurile de angajare sunt disponibile în timp real, putând fi consultate pe fiecare pagină a portalului de știri MonitorulCJ.ro, sporind astfel atât vizibilitatea lor, cât și șansele de a fi văzute de cititorii aflați în căutarea unui loc de muncă.

Etichete: ingineri jucu
Ultimele Stiri
abonare newsletter