Actualitate

Probleme la WC-ul de 120.000 euro din Huedin: a fost inundat la prima ploaie zdravănă!

La doar două săptămâni după ce Consiliul Local Huedin a predat primul și singurul WC public din localitate, prima ploaie consistentă oferă mari bătăi de cap autorităților locale.

„Oameni buni! Nu au trecut nici măcar două săptămâni de la inaugurarea WC-ului public în valoare de 120.000 de euro şi la prima ploaie este deja inundat! WC-ul de lux inundat, într-un oraş care nu este racordat la gaz, într-un oraş în care locurile de muncă bine plătite sunt aproape inexistente şi multe drumuri sunt ciuruite de gropi, este o bătaie de joc la adresa contribuabililor. Primarul Huedinului trebuie să ofere explicaţii concrete şi scuze publice, pentru că de o demisie de onoare nu cred că poate fi vorba. Nu are bărbăţia să o facă!”, susține deputatul PSD Horia Nasra, publicând o serie de fotografii cu toaleta publică inundată.

Despre toaleta publică de pe strada Nagy Antal, care se întinde pe o suprafață de 153 de mp, primarul Huedinului, liberalul Mircea Moroșan a declarat că „este vorba despre o lucrare complexă”, punând prețul exagerat pe seama costurilor de proiectare, avize, racorduri de apă și a TVA. „Nu aveţi voi la Cluj aşa ceva!”, se lăuda Moroșan, cu toate că locuitorii orașului și-au vărsat frustrarea pe rețelele de socializare, punând la zid autoritățile locale pentru felul în care s-au cheltuit banii publici.

Ultimele Stiri
abonare newsletter