Actualitate

O stradă din Zorilor arată ca după război: „Îi compătimesc pe șoferii care trec pe acolo!”

Câteva imagini surprinse pe o stradă din cartierul Zorilor arată starea deplorabilă a carosabilului. Autoritățile locale nu au nicio reacție.

Este vorba despre strada Melodiei, în zona Liceului Waldorf care, așa cum se observă și în fotografii, aduce mai degrabă cu o porțiune din suprafața selenară. Localnicii se miră că cei de la Liceul Waldorf nu au făcut nicio sesizare la Primăria municipiului Cluj-Napoca, care nu pare să miște vreun deget pentru a redresa situația din zonă.

„Pozele sunt grăitoare. Eu sincer îi compătimesc pe șoferii care trec pe acolo cu mașina, în plus nu înțeleg cum cei de la Liceul Waldorf nu au făcut nicio sesizare. Președintele Asociației de pe Melodiei zice că drumul ar aparține Primăriei și că nu știe de ce nu îl asfaltează. Drumul e curtea interioară la blocul de pe Observatorului 123-125”, este mesajul clujeanului care a trimis fotografiile redacției Monitorul de Cluj.


Contactați telefonic pentru lămuriri, reprezentanții Primăriei municipiului Cluj-Napoca au solicitat un email cu întrebările privind situația din cartierul Zorilor. Răspunsul însă a întârziat să vină.

abonare newsletter