Actualitate

David Ciceo s-a întâlnit la Bruxelles cu directorul Aeroportului Budapesta. Pe când un zbor Cluj-Budapesta?

Joi, 16 mai, David Ciceo, directorul general al Aeroportului internațional Avram Iancu Cluj, a participat la Bruxelles la ședința de Board a Airport Council International Europa.

În cadrul ședinței subiectele principale au fost schimbările climatice și angajamentul de a avea zero emisii de carbon pentru aeroporturile europene până în 2050, dezvoltarea unei strategii sustenabile  și dezbaterea stadiului proiectelor legislative europene.

Cu această ocazie, David Ciceo a avut o întâlnire cu Jost Lammers, directorul Aeroportului Budapesta, pentru a continua discuțiile avute cu Viktor Orban, prim-ministrul Ungariei în vederea realizării unui zbor regulat Cluj- Budapesta.


Directorul Aeroportului Internaţional "Avram Iancu", David Ciceo, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că, după o discuţie cu premierul Ungariei, Viktor Orban, de anul viitor ar urma să fie lansată o cursă aeriană regulată Cluj-Budapesta.

"Cu ocazia aterizării, recent, pe Aeroportul Internaţional 'Avram Iancu' a premierului Ungariei, Viktor Orban, am discutat cu dânsul despre posibilitatea introducerii unui zbor Cluj-Budapesta, unul foarte important pentru cele două oraşe. Domnul Orban a promis că va acorda sprijin şi vom continua discuţiile şi suntem convinşi că anul viitor vom reuşi să avem un zbor regulat pe această rută. Aeroportul Budapesta este unul mult mai mare şi cred că noul zbor va fi un avantaj atât pentru Budapesta, cât şi pentru Cluj-Napoca", a spus David Ciceo.

Ultimele Stiri
abonare newsletter