Actualitate

Angajații Aeroportului nu se lasă. Vor picheta Primăria Cluj-Napoca

Sindicatul Independent al Aeroportului Internațional “Avram Iancu” Cluj va picheta instituția Primăriei și Consiliului Local.

Sindicaliștii ies în stradă în zilele de 16 și 17 mai între orele 12.30 și 13.30, în numele angajaților aeroportului pe Bulevardul Eroilor, zona monumentului Memorandiștilor.

“Manifestăm față de blocajele dezvoltării aeroportului și a impactului negativ asupra imaginii municipiului Cluj-Napoca, atât pe plan national, cât și international. Primăria municipiului Cluj-Napoca a fost informată cu privire la acțiunea sindicatului independent al Aeroportului Internațional Cluj”, transmit sindicaliștii.


Reamintim, că zilele trecute, angajații Aeroportului și-au strigat nemulțumirile în Piața Unirii, dar și în fața Prefecturii Cluj.

Directorul Aeroportului Internaţional "Avram Iancu", David Ciceo, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că, din cauza unor membri numiţi nelegal în Consiliul de Administraţie (CA), dezvoltarea aeroportului este blocată.


"În ce priveşte dezvoltarea, avem nevoie de sprijin susţinut şi, din păcate, există câteva blocaje în activitatea noastră. Blocajele sunt în ce priveşte activitatea cargo, traficul de marfă; am solicitat în mod repetat CJ Cluj să organizeze licitaţie pentru un terminal cargo. (...) Din păcate, în ultimele trei luni am avut piedici din partea unor membri din CA. (...) Cu ocazia hotărârii CJ nr 33 din 1 martie au fost numiţi total nelegal trei membri ai CA, care nu au competenţă în domeniu şi care prin atitudinea şi prin deciziile pe care le-au luat deja afectează aeroportul", a spus David Ciceo.

Membri ai Consiliului de Administraţie al Aeroportului Internaţional "Avram Iancu" au reclamat, luni, faptul că şedinţa lor din acea zi a fost suspendată şi că au intervenit forţele de ordine ca urmare a unei acţiuni a sindicaliştilor, lucru infirmat de conducerea sindicatului.


De cealaltă parte, sindicatul respinge acuzaţiile.

Ultimele Stiri
abonare newsletter