Actualitate

Primăria explică de ce nu mai emite carduri pentru sistemul de bike sharing

Viceprimarul Dan Tarcea a explicat clujenilor motivul pentru care primăria nu mai emite carduri noi pentru sistemul de bike sharing.

De mai bine de un an de zile reprezentanții administrației locale  îi îndeamnă pe locuitorii din Cluj-Napoca să nu mai folosească mașina personală și să se deplaseze cu mijloacele de transport în comun, pe jos sau să utilizeze sitemul de bike sharing.  Deși în ultima perioadă au fost înregistrate numeroase cereri venite din partea cetățenilor, municiplaitatea nu mai emite carduri noi pentru sistemul de bike sharing. Viceprimarul Dan Tarcea a afirmat că vor fi emise noile carduri treptat, pe măsură ce vor fi extinse stațiile de biciclete.  

"Pe măsură ce vom extinde și stațiile de biciclete, atunci vom putea extinde și vom putea emite noi carduri pentru biciclete. În acest moment trebuie să păstrăm un echilibru între numărul de biciclete și cardurile emise pentru a putea fi găsite biciclete de cei  care vor să folosească aceste mijloace de transport, a declarat Dan Tarcea.

Ultimele Stiri
abonare newsletter