Actualitate

Mașina jurnalistului Liviu Alexa vandalizată. Dacă e o amenințare sau o încercare de intimidare e foarte grav

Mașina jurnalistului de investigații Liviu Alexa a fost vandalizata barbar vineri noaptea de autori încă rămași necunoscuți.

Parcată pe o stradă din cartierul Iris, mașina a fost găsită distrusă de către șoferul jurnalistului, care a sunat imediat la 112. Polițiștii clujeni și experții de la Criminalistică au efectuat cercetări la fața locului.

„Am fost amenințat în cariera mea de peste 20 de ani de jurnalism de investigații de o grămadă de oameni. Chiar în ultimii ani, am fost amenințat de oameni puternici (...). Sunt amenințat în fiecare zi pe facebook cu moartea sau cu bătaia de către diverși combatanți sau susținători ai partidelor politice, era o chestiune de timp până să se ajungă la așa ceva. Probabil că se dorește moartea mea, lichidarea mea fizică”, a declarat jurnalistul Liviu Alexa.


Anul trecut, o mașina a NCN a fost avariată într-o parcare lângă sediul redacției. Ancheta a dovedit că a fost un act de bravură al unor tineri sub influența alcoolului, gest care nu avea legatură cu activitatea jurnalistică a televiziunii clujene.

Ultimele Stiri
abonare newsletter