Actualitate

Şoferul care a fugit de polițiști și a lovit o mașină cu 2 copii era băut! VIDEO cu momentul încătușării lui

Un sofer băut a băgat în sperieți zeci de șoferi din Cluj în jurul orei 17:00 după ce polițiștii rutieri au început o urmărire spectaculoasă.

Un sofer de 24 de ani care a consumat băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan a provocat haos pe mai multe străzi din Cluj-Napoca. Toată acțiunea a început după ce un echipaj rutier din cadrul Polției Gherla a făcut semnal de oprire pentru o depășire neregulamentară efectuată de cel care avea să provoace în cele din urmă un accident pe Strada București în care au fost implicați 2 copi și mama lor.

Fugarul a fost oprit în cele din urmă pe Strada Gheorghe Lazăr, însă și-a continuat cursa în alergare până în momentul în care a fost pus la pământ și încătușat de polițiști.


"Pe rază comunei Jucu, un echipaj rutier din cadrul Poliției municipiului Gherla a făcut semnal de oprire unui șofer care efectuase o depășire neregulamentară. Șoferul nu a oprit și a demarat în trombă. Echipajul a pornit în urmărirea acestuia. Șoferul a ajuns pe rază municipiului Cluj Napoca iar la intersecția străzilor București cu Gorunului a provocat un accident rutier cu 3 victime ( persoane din celălalt autovehicul). Ulterior impactului, bărbatul și a continuat deplasarea, a ajuns pe stradă Gheorghe Lazăr, unde a abandonat autoturismul. S a dat jos și luat o la fugă. Colegii au reușit să l prindă și să l imobilizeze pe stradă Paris. Acesta are 24 de ani, este din comună Petru Rareș, localitatea Reteag, nu are permis de conducere și avea o concentrație de peste 0,20 mg/ l alcool pur în aerul expirat", a transmis IPJ Cluj.

 


Ultimele Stiri
abonare newsletter