Actualitate

O mașină de Poliție implicată într-un accident în Piața Cipariu! Un pieton, transportat în stare gravă la spital

O mașină de Poliție a intrat în coliziune cu un autoturism marca Ford, fiind înregistrată o victimă conform primelor informații.

Accident în Piața Cipariu din Cluj-Napoca Accident în Piața Cipariu din Cluj-Napoca

UPDATE: Starea femeii care a fost lovită în accidentul din Piața Cipariu este gravă, iar șansele ei de supraviețuire sunt reduse.

"Pacienta, în vârstă de 58 de ani, a fost victima unui accident rutier. Diagnostic: politraumatism, traumatism cranio-facial grad I cu epistaxis bilateral oprit, traumatism vertebro-medular amielic la nivel C2, D12 L1, traumatism toraco-abdominal, hemoretroperitoneu prin leziune de rinichi drept, uroperitoneu prin leziune de vezica urinară, fracturi multiple la nivel de bazin, femur stâng și platou tibial stâng. Pacienta a fost direcționată spre sala de operație, fiind pacient critic necesită intervenție operatorie imediată. Prognosticul este rezervat.", au transmis medicii.



UPDATE: "Conform primelor informatii, s-a produs o coliziune între o autospecială de poliție și un alt autovehicul la intersecția străzilor Traian Moșoiu și Piața Cipariu, din Cluj-Napoca. În urma coliziunii, autospeciala a fost proiectată pe trotuar, unde a accidentat o femeie, de 55 de ani, din Cluj-Napoca. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultând faptul că nu se aflau sub influența alcoolului. Se efectueaza cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier și luarea măsurilor legale. Din primele informații rezultă că autspeciala avea semnalele luminoase in functiune; este in derulare o anchetă care va stabili toate detaliile legate de acest accident", a fost mesajul transmis de IPJ

Pe unul dintre grupurile de Info Trafic Cluj a fost explicat în detaliu accidentul care a avut loc în Piața Cipariu și în care a fost implicată o mașină de Poliție.


"Eram în bus lângă mașină de poliție când a trecut pe roșu. Era foarte grăbit, cred că să prindă un camion (care și el stătea la același semafor la roșu)care probabil circulă în oraș fără autorizație, și a trecut pe roșu doar cu semnale luminoase, fără semnale sonore. in intersecție cu T. Mosoui a fost luat din plin. Am înțeles că era cineva pe trotuar și a fost prins la mijloc.", a fost mesajul unui martor.

Ultimele Stiri
abonare newsletter