Actualitate

Ce mesaje au transmis Klaus Iohannis, Liviu Dragnea și Viorica Dăncilă de Paște

Klaus Iohannis, Liviu Dragnea și Viorica Dăncilă, trei dintre cele mai importante personalități politice din țară, au transmis fiecare un mesaj cu ocazia Sărbătorilor Pascale.

Președintele României a postat un clip video pe contul personal de Facebook în care a transmis următoarele cuvinte: "Hristos a înviat! Dragi români, vă doresc sărbători luminate, cu linişte şi pace în suflet, alături de cei dragi!", a spus Klaus Iohannis.


Liviu Dragnea a postat o fotografie pe rețelele de socializare și următorul mesaj: "Să primiți Sărbătoarea Învierii Domnului cu seninătate și să vă bucurați de lumina acestor zile împreună cu cei dragi. Vă doresc Paște fericit! Hristos a înviat!", a scris liderul PSD.



Viorica Dăncilă a avut în schimb un mesaj mai lung pentru cetățenii țării cu ocazia Sărbătorilor Pascale.
"Sărbătorile Pascale ne aduc din nou binecuvântare, încredere şi speranţă, ne apropie mai mult de divinitatea care există în oameni şi ne dau şansa unui nou început, sub orice formă ar fi acesta. Românilor care sărbătoresc Învierea Domnului le doresc sănătate, să se bucure de armonia şi emoţia momentelor petrecute cu cei dragi, iar Lumina Sfântă să ne arate calea către ceea ce ne uneşte. Paşte fericit tuturor românilor, din ţară şi din toate colţurile lumii!", a transmis premierul, potrivit unui comunicat al Guvernului

Ultimele Stiri
abonare newsletter