Actualitate

TRAGEDIE de Paști la Huedin! Doi ÎNGERI au plecat spre ceruri după un accident BRUTAL

Un accident deosebit de grav s-a petrecut, sâmbătă dimineață, la ieșirea din Huedin.

UPDATE

Potrivit ISU Cluj, o autospecială cu modul de descarcerare, două echipaje SMURD și două echipaje SAJ au intervenit pentru descarcerarea și acordarea asistenței medicale de urgență ca urmare a accidentului produs pe raza orașului Huedin, sâmbătă, în jurul orei 05:30.

O femeie a fost descarcerată de pe locul șoferului de către pompieri și a fost transportată de echipajul SMURD la UPU Cluj-Napoca, alături de soțul acesteia. Femeia a suferit multiple traumatisme și se afla în stare gravă.


Doi copii, din același autoturism, au fost preluați de echipajele SAJ și au fost transportați la spital, unde, din păcate, a fost declarat decesul acestora (vârsta copiilor 5 ani, respectiv 11 luni). A mai fost consultat de echipajele medical și șoferul celuilalt autoturism, care a refuzat însă transportul la spital.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Evenimentul s-a produs pe DN1 E60, la ieșirea din Huedin, la Podul Vinerii, în jurul orei 05:30.


Potrivit IPJ Cluj, două autoturisme au fost implicate în accident, vinovat fiind un șofer de 49 de ani din București, conducător al unui autoturism cu volan pe dreapta care a pătruns pe contrasens și s-a izbit din plin de o mașină care circula regulamentar. Mașina care a pătruns pe sensul opus circula în direcția Oradea-Huedin.

Din nefericire, în urma impactului violent, doi copii și-au pierdut viața, un băiețel de cinci ani și o fetiță de doar 11 luni. Mama celor doi copii a fost grav rănită la rândul ei, în timp ce tatăl a suferit răni ușoare. Familia grea încercată este din comuna Râșca, județul Cluj, toți patru fiind în mașina care circula regulamentar.


Polițiștii cercetează acum împrejurările în care s-a produs cu exactitate accidentul, șoferul fiind bănuit de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă. Acesta a scăpat teafăr din accidentul teribil.

Ultimele Stiri
abonare newsletter