Actualitate

Tinerii care au distribuit pliante false ale Alianței USR-Plus au fost excluși din TNL

Tineretul Național Liberal a decis să-i excludă pe membrii care au fost surprinși în timp ce împărțeau fluturași falși, pro-avort ale Alianței USR-Plus.

Membrii TNL, prinși în timp ce împart fluturași falși Membrii TNL, prinși în timp ce împart fluturași falși

Emanuel Ungureanu, deputatul USR Cluj, l-a descoperit pe Cristian Ciuta, președintele TNL Cluj și Alexandru Piticar, vice-presedinte TNL, alături de alți doi membri în timp ce împărțeau mai multe fluturașe false cu sigla USR-Plus.


La doar câteva ore de la publicarea imaginilor, TNL a postat un comunicat prin care s-a decis excluderea respectivilor din partid, în timp ce Emanuel Ungureanu a amenințat cu o plângere penală.



"Tineretul Național Liberal dezaprobă iniţiativa avută de doi foști membri ai filialei TNL Cluj-Napoca, de a difuza pliante cu citate controversate din declaraţiile unor membri ai Alianţei USR-PLUS.
Această acţiune individuală reprobabilă nu reflectă spiritul şi comportamentul Tineretului Naţional Liberal şi din nefericire nu a fost niciodată adusă în atenţia Biroului Executiv al TNL.
Menționăm că aceasta acțiune vine în contradicție flagrantă cu strategia de campanie hotărâtă de echipa de campanie a Partidului Național Liberal. Deoarece acţiunea individuală a celor doi foşti colegi nu a fost dezbătută şi asumată în forurile de decizie ale TNL, iar consecinţele acestor acţiuni au adus grave prejudicii imaginii şi prestigiului Tineretului Naţional Liberal, Biroul Executiv al TNL a luat decizia, în unanimitate, de a-i exclude pe cei responsabili din rândurile Tineretului Naţional Liberal.", a fost reacția TNL.


Alianța USR Plus s-a plâns în urmă cu câteva săptămâni că este ținta unei campanii de dezinformare prin pliante care erau distribuite în cutiile poștale. Fluturașii falși prezentau idei false despre introducerea avortului, dar și declarații fictive ale membrilor Alianței.

Etichete: usr plus
abonare newsletter