Actualitate

Invidizii care împărțeau fluturași falși despre Alianța USR-Plus fac parte din TNL Cluj

Emanuel Ungureanu, deputat USR Cluj, a anunțat pe pagina de facebook cine sunt persoanele care au împărțit mii de fluturașii cu informații false în cășuțele poștale ale clujenilor .

Deputatul USR l-ar fi identificat pe vicepreșdintele TNL Cluj-Napoca (Tineretul Național Liberal), dar și alți doi membri care împărțeau astfel de fluturași otrăviți cu sigla și mesaje false despre Alianța USR-Plus.

 
Ungureanu a anunțat că alături de colegii din USR Cluj vor depune o sesizare la Poliție și Parchet, deoarece Cristian Ciuta și Alexandru Piticar au comis o faptă penală și trebuie să suporte consecințele legii.



"Avem confirmarea 100%!
Individul din imagine este, cu certitudine, Alexandru Piticar, vicepreședinte tineretului liberal Cluj-Napoca.
Alături de Cristian Ciuta, președintele TNL Cluj-Napoca și alți tineri liberali, au împărțit în ultimele 2 săptămâni, mii de fluturași în căsuțele poștale ale clujenilor.
Fluturașii otrăviți conțineau sigla mesaje false despre Alianța USR-PLUS.
Cei doi au comis o faptă penală, în consecință, împreună cu colegii mei din USR Cluj, vom depune o sesizare la Poliție și Parchet pentru că aceștia să suporte în fața legii consecințele faptelor lor.
Cristian Ciuta, șeful tineretului liberal din Cluj-Napoca care apare în foto 4, 5 și 6 nu este iubit în organizația de tineret, astfel încât, mesajele lui interne de aseară, cu încercarea disperată de a-și acoperi urmele, au ajuns în patru zări...
Cei doi și-au șters ieri, din disperare și conturile de Facebook...", este o parte a mesajului transmis de Ungureanu.

Etichete: pnl usr-plus
Ultimele Stiri
abonare newsletter