Actualitate

Un clujean, băut, a furat o mașină. A provocat un accident, apoi A FUGIT!

Un clujean a furat o mașină, însă după doar câteva sute de metri a făcut accident după care a decis să părăsească locul faptei.

La data de 21 aprilie a.c., poliţiştii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca - Biroul Rutier și Secţia 7 Poliţie - au identificat şi reţinut un bărbat de 25 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, care, la aceeaşi dată, în jurul orei 09.30, ar fi condus un autoturism pe strada Calea Dezmirului şi ar fi provocat un accident rutier cu pagube materiale. După producerea evenimentului rutier, acesta a părăsit locul accidentului.

În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat că bărbatul se afla sub influența alcoolului, având o concentrație de peste 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la o unitate medicală unde  i-au fost prelevate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.


De asemenea, în urma verificărilor efectuate, a reieşit faptul că acesta nu deţine permis de conducere, iar autoturismul ar fi fost sustras de acesta cu scopul de a-l folosi.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, conducerea unui vehicul fără permis și furt în scop de folosinţă, fapte prevăzute  și pedepsite  de  Codul penal.


Faţă de bărbat, poliţiştii au dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând ca la expirarea aceteia, bărbatul să fie prezentat magistraţilor în vederea dispunerii altei măsuri preventive.

Ultimele Stiri
abonare newsletter