monitorulcj.ro Menu
Actualitate

Accident GRAV pe strada Corneliu Coposu. Trei mașini implicate și un pieton lovit mortal

Un accident grav de circulație a avut loc dis de dimineață pe strada Corneliu Coposu din Cluj-Napoca.

În jurul orei 6:00 dimineața două autospeciale cu modul de descarcerare s-au deplasat pe strada Corneliu Coposu din mun Cluj-Napoca, unde a fost anunțat un accident rutier în care a fost implicate 3 autoturisme și un pieton. La fața locului s-a deplasat și un echipaj SAJ.

„Conform primelor informații, o femeie, de 59 de ani, din Cluj-Napoca, s-ar fi angajat ]n traversarea neregulamentară a străzii, fiind surprinsă și accidentată de un autovehicul condus de un bărbat, de 35 de ani, din Florești, care circula înspre gară. După impact, victima ar fi fost proiectată pe sensul opus, unde ar fi fost acroșată de un alt autovehicul condus de un bărbat, de 36 de ani, din Băișoară. Accidentul s-a soldat cu decesul femeii. După producerea impactului, conducătorul auto din Florești a intrat in coliziune cu un auto care circula pe aceeași direcție de mers, înspre gară, pe prima banda de circulație. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj.


Polițiștii clujeni atrag atenția asupra faptului că traversarea neregulamentară a străzii este cauza principală a accidentelor rutiere în județul Cluj.