Actualitate

Accident pe Calea Dezmirului. Şoferul a abandonat maşina şi a fugit – VIDEO

Un accdent rutier soldat cu pagube materiale a avut loc duminică dimineaţa pe Calea Dezmirului din Cluj-Napoca, şoferul fugind de la faţa locului.

UPDATE

„La sediul unităţii de poliţie s a prezentat un tânăr în vârstă de 25 de ani - presupusul conducător al autovehiculului implicat în accidentul de pe Calea Dezmirului. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o concentraţie de peste 0,80 mg/ l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, acesta nu poseda permis de conducere. În continuare se fac cercetări pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs accidentul şi pentru luarea măsurilor legale care se impun”, transmite IPJ Cluj.


ŞTIREA INIŢIALĂ

“Conform primelor informaţii, accidentul s-a produs pe fondul neadaptării vitezei în curbă, rezultând pagube materiale la autovehicul, la gardul unui imobil din zonă şi un stâlp de lemn. Proprietarul autovehiculului a fost identificat. Este vorba despre un bărbat din Cluj-Napoca. Urmează să se stabilească daca el a condus autoturismul sau altă persoană. Drumul public a fost blocat circa 45 minute. Proprietarul autovehiculului are 30 de ani şi se afla sub influenţa alcoolului (peste 0,50 mg/ l alcool pur în aerul expirat). Se continuă cercetările”, transmite IPJ Cluj.


Ultimele Stiri
abonare newsletter