Actualitate

Planul roşu a fost dezactivat în cazul accidentului cu 11 răniţi de la Căpuşu Mare. Care este starea victimelor

Planul Roşu de Intervenţie a fost dezactivat în cazul accidentului rutier de la Căpuşu Mare, soldat cu 11 persoane rănite.

Din cele 11 victime, opt sunt minori. 10 persoane au fost transportate la unităţi spitaliceşti din Cluj-Napoca, iar unul dintre minori, în stare mai gravă, a fost transportat cu elicopterul SMURD la Spitalul din Târgu Mureş, informează ISU Cluj.

“Cinci persoane au suferit traumatisme severe și au intrat în sala de operaţii imediat ce au ajuns la unitățile de primiri urgențe. Două dintre aceastea sunt adulti, iar trei sunt minori. Ceilalți ocupanţi ai microbuzului au suferit multiple traumatisme, dar fără a fi severe. Un singur minor a suferit traumatisme uşoare”, spun pompierii.


Un microbuz cu elevi s-a răsturnat, sâmbătă, pe DN1, în localitatea clujeană Căpuşu Mare, după ce şoferul, de 51 de ani, din Bacău, ar fi adormit la volan. În microbuz se aflau elevi de la o şcoală din judeţul Bacău.

La locul evenimentului, salvatorii au intervenit cu două autospeciale complexe de descarcerare, două ambulanţe SMURD cu medici, o autospecială pentru transport victime multiple şi un echipaj de prim ajutor SMURD. În sprijinul forţelor din teren au fost trimise şi patru echipaje medicale ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean Cluj, precum şi elicopterul SMURD şi a fost activat Planul Roşu de Intervenţie.

Etichete: isu cluj capusu mare
Ultimele Stiri
abonare newsletter