monitorulcj.ro Menu
Actualitate

Tâlharii din sala de jocuri din Mărăști au fost prinși de polițiști

Două persoane au reuşit să fure miercuri 7.000 de lei dintr-o sală de jocuri de pe strada Aurel Vlaicu. Polițiștii clujeni au reușit să dea de urma celor doi tâlhari.

Joi, 18 aprilie, în urma verificărilor şi cercetărilor efectuate, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Cluj au identificat şi depistat doi bărbaţi bănuiţi de comiterea tâlhăriei de miercuri, de la sala de jocuri din Mărăști.

Cei doi bărbaţi ar fi pătruns, miercuri, 17 aprilie, în jurul orei 04:30, într-o sală de jocuri din cartierul Mărăşti, din Cluj-Napoca, de unde, prin ameninţarea casierei, ar fi reuşit să sustragă 7.000 de lei. Cei doi aveau feţele acoperite şi ar fi folosit un cuţit şi un pistol în scopul ameninţării.


"În urma primirii apelului care anunţa fapta, poliţiştii clujeni s-au mobilizat rapid şi au demarat de îndată investigaţii, reuşind să-i identifice şi să-i depisteze pe cei doi în cursul zilei de azi, pe raza municipiului Cluj-Napoca.

Cei doi bărbaţi, de 28 şi 38 de ani, din Câmpia Turzii şi Cluj-Napoca, au fost depistaţi joi, în jurul orei 16:45, în incinta unei săli de jocuri din centrul municipiului Cluj-Napoca. Aceştia au fost imobilizaţi de către poliţiştii de investigaţii criminale şi luptătorii Serviciului pentru Acţiuni Speciale, fiind conduşi la sediul unităţii de poliţie. Asupra unuia dintre aceştia a fost găsit un cuţit", precizează IPJ Cluj.


Aceştia au fost conduşi la sediul unităţii de poliţie pentru audieri, urmând a fi reţinuţi pentru 24 de ore. În cauză se continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale. Activităţile au beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul I.G.P.R”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj.