Actualitate

UPDATE GRAV accident pe Traian Vuia. Un bărbat a rămas încarcerat într-un taxi

Un grav accident rutier s-a petrecut, joi dimineață, pe strada Traian Vuia din municipiul Cluj-Napoca.

UPDATE

Potrivit IPJ Cluj, la data de 18 aprilie, în jurul orei 06:00, la intersecția străzilor Traian Vuia cu Orăștiei, s-a produs un accident rutier pe fondul neacordării de prioritate. Conform primelor date, un bărbat în vârstă de 59 de ani, din Cluj-Napoca, în timp ce conducea autoturismul pe strada Orăștiei, ar fi pătruns pe strada Traian Vuia, cu direcția spre Mărăști, fără a acorda prioritate de trecere unui autoturism condus pe strada Traian Vuia, cu direcția spre Apahida. În urma impactului, șoferul în vârstă de 59 de ani și o femeie, în vârstă de 61 de ani, din Gilău, pasageră în celălalt autovehicul, au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Potrivit ISU Cluj, două autoturisme au fost implicate în eveniment, o persoană fiind încarcerată. La fața locului au ajuns două autospeciale pentru descarcerare și două echipaje SMURD, respectiv un echipaj al Serviciului de Ambulanță al Județului Cluj.


Din primele informații, un bărbat de aproximativ 50 de ani a fost descarcerat dintr-un taxi, echipajele acționând pentru deblocarea ușii și extragerea lui folosind KED-ul, pentru a nu agrava posibilele leziuni la coloana vertebrală. Acesta a fost consultat de asistenții medicali în ambulanța de terapie intensivă SMURD, ulterior fiind transportat la spital. De asemenea, alte trei persoane au fost consultate medical, acestea refuzând însă transportul la spital.

În urma accidentului, traficul a fost blocat minute în șir pe două benzi ale unui sens de mers, fiind deviat pe câte o bandă în ambele direcții. Potrivit IPJ Cluj, traficul a fost reluat în jurul orei 07:00.

Etichete: cluj accident taxi
Ultimele Stiri
abonare newsletter