Actualitate

O nouă campanie umanitară pentru familiile izolate din Munții Apuseni

130 de familii izolate din Munții Apuseni vor scăpa și în acest an de grija pregătirii bucatelor de Paști, cu sprijinul Asociației CERT-Transilvania.

Sărbătoarea sfântă a Învierii Domnului sosește cu bucurie și solidaritate pentru 130 de familii izolate din Munții Apuseni. Masa de Paști va fi pregătită mai devreme și va fi mai bogată datorită voluntarilor CERT Transilvania.

Detașamentul de Intervenție în caz de Dezastre a pregătit o nouă Campanie Umanitară pentru a veni în sprijinul sufletelor necăjite pe care cei apropiați i-au uitat sau nu îi pot ajuta.


130 de pachete consistente cu alimente și produse de strictă necesitate vor ajunge la bătrânii care își duc greu zilele și la familiile nevoiase în data 13 și 14 aprilie, la bordul mașinilor 4X4 echipate special pentru accesul în zonele izolate ale Munților Apuseni.

Grație generozității și spiritului de solidaritate de care au dat dovadă oameni simpli, dar cu suflet mare, în cutii au ajuns pungi cu făină, zahăr, orez, paste, sticle cu ulei, conserve, pâine, cozonaci, fructe din care familiile beneficiare își vor asigura masa timp de zile întregi, dar și motive de bucurie pentru cei mici. Lor le sunt destinate 100 pachete speciale cu dulciuri, jucării și rechizite pe care Iepurașul CERT le va împărți cu dărnicie.


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter