Actualitate

Hoți din locuințe prinși de polițiștii clujeni

Doi bărbați au fost arestați după ce ar fi intrat în mai multe locuințe, cauzând prejudicii de mii de lei.

La data de 4 aprilie, în urma investigațiilor efectuate de către polițiștii din Câmpia Turzii și cei din Cluj-Napoca, doi bărbați, de 30 și 37 de ani, din Târgu Mureș și Brăila, bănuiți de furturi din locuințe, au fost identificați și interceptați în trafic, iar ulterior reținuți pentru 24 de ore.
Astfel, în jurul orei 13:50, în baza cercetărilor efectuate de către polițiștii de investigații criminale din Câmpia Turzii, cu sprijinul Biroul Rutier și al Secției 4 Poliției Rurale Câmpia Turzii, cei doi bărbați au fost depistați în trafic, pe raza localității Câmpia Turzii.
În urm percheziției autoturismului cu care se deplasau, au fost găsite mai multe bunuri care ar fi fost sustrase, precum: bijuterii, ceasuri, terminale mobile, casete pentru bijuterii, aparatură electronică, recipiente cu parfum, instrumente de spargere.
Conform probatoriului administrat, la data de 4 aprilie, cei doi ar fi pătruns într-o locuință din cartierul Mănăștur, din Cluj-Napoca, de unde ar fi sustras bijuterii, ceasuri, parfumuri, cauzând un prejudiciu de circa 2200 de lei.
De asemenea, la data de 22 martie, cei în cauză ar fi pătruns în locuința unui bărbat din Câmpia Turzii, de unde ar fi sustras bijuterii și bani, cauzând un prejudiciu de circa 7.400 de lei.
În urma depistării celor doi, prejudiciile au fost recuperate.
Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din Cluj-Napoca au luat măsura reținerii pentru 24 de ore față de cei doi, urmând a fi prezentați magistraților pentru dispunerea altor măsuri preventive.

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter