Actualitate

Reținut după ce a produs un accident în Florești. Bărbatul era băut

Marți, polițiștii din Florești au reținut un bărbat care a fost implicat într-un accident rutier. S-a dovedit că acesta s-a urcat la volan după ce a băut.

Bărbatul, în vârstă de 53 de ani, a fost implicat într-un accident rutier soldat cu pagube materiale pe strada Avram Iancu din Florești.

În urma testării bărbatului cu aparatul etilotest, a rezultat o concentrație de peste 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.


„Bărbatul a fost condus la unitatea medicală pentru recoltarea probelor biologice și stabilirea gradului de alcoolemie în sânge. În baza probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut 24 de ore pe bărbat, pentru comiterea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, faptă prevăzută de Codul penal”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

 


Atenție!

 


Conducerea sub influența băuturilor alcoolice este una dintre cauzele producerii accidentelor de circulație.

Consumând alcool sau alte substanțe psihoactive, te pui în pericol pe tine, pe ceilalți participanți la trafic, dar riști să fii tras la răspundere contravențională, penală și, după caz, la plata unor despăgubiri civile.

Ultimele Stiri
abonare newsletter