monitorulcj.ro Menu
Actualitate

Cum va fi vremea în următoarea săptămână?

Nu puneți deoparte hainele mai groase, veți avea nevoie de ele!

Meteorologii anunță o vreme în general frumoasă sâmbătă și duminică în cea mai mare parte a țării, cu temperaturi mai ridicate decât normalul acestei perioade, ce pot atinge 20 de grade Celsius. Luni și marți, temperaturile vor scădea, revenind la normalul pentru ultima decadă a lunii martie, transmite Mediafax.
,,Sâmbătă, vreme în continuare general frumoasă, cu valori termice în cea mai mare parte a țării mai ridicate decât în mod obișnuit la această dată. Ziua frumoasă și caldă, iar noaptea rece în nordul și centrul țării. Vor fi și temperaturi minime, sub 0 grade Celsius, și local se va semnala brumă", informează Administrația Națională de Meteorologie.
Luni și marți, temperaturile vor scădea, atingând valori normale pentru această perioadă a anului.
,,Luni vremea va fi schimbătoare, înorările vor cuprinde treptat toată țara. În cursul zilei o să plouă în vestul, centrul și nordul țării, iar noaptea și în restul regiunilor. Temperaturile vor fi ridicate în regiunile sudice, maxime în jur de 21 de grade, iar noaptea va fi destul de cald în toată țara, cu temperaturi minime între 0 și 8 grade", mai menționează ANM.
Marți, scad temperaturile în toate regiunile. Conform informării date de ANM, se revine la temperaturile normale pentru ultima decadă a lunii martie, temperaturi maxime între 7-15 grade Celsius. De asemenea, se vor înregistra precipitații slabe în sud-estul țării și în zona de munte, în rest se va menține un cer noros și foarte puține precipitații.