monitorulcj.ro Menu
Actualitate

Mesaj pentru șoferi: ”Și noi existăm în trafic”. Peste 300 de motocicliști ies în stradă

Peste 300 de motocicliști sunt așteptați să participe la o campanie de prevenire a incidentelor rutiere intitulată “Atenție la Motocicliști”.

“Prin intermediul acestui eveniment, comunitatea conducătorilor de motociclete transmite un mesaj de atenționare cu privire la prezența și vulnerabilitatea motocicliștilor în trafic și, totodată, urmărește responsabilizarea tuturor persoanelor implicate direct și indirect în aceste activități – șoferi, motocicliști, bicicliști, pietoni. Scopul acestor evenimente îl reprezintă în special reducerea incidentelor pe șosele prin acțiuni de conștientizare și de implicare a tuturor participanților la trafic”, spune Paul Sorinca, organizatorul marșului.

Evenimentul va avea loc pe data de 6 aprilie și va presupune defilarea motocicliștilor pe arterele principale ale municipiului Cluj-Napoca, împărțirea de autocolante personalizate participanților la trafic, care conțin mesajele: „Atenție la motocicliști; Și noi existăm în trafic” și „Asigură-te de două ori” sau cursuri teoretice și practice de prim-ajutor, moderate de profesioniști în domeniu.