Actualitate

Eveniment de Live Cooking pentru copiii cu autism de la Câmpia Turzii

Un eveniment caritabil inedite va avea loc în data de 31 martie de la ora 12 în Piața Tricolorul din Câmpia Turzii. Chef Dragoș Pădurariu va găti, iar banii adunați vor fi dontați Asociației Autism din Câmpia Turzii.

„Într- o lume în care răutatea, ura, invidia persistă la tot colțul și fiecare așteaptă schimbarea din altă parte, fiecare așteaptă ca altcineva să schimbe ceva pentru el, într- o lume în care toți ne dorim să trăim mai bine și fiecare vrea ce e mai bun pentru copilul lui, tu poți fi schimbarea, tu poți schimba ceva, tu poți aduce zâmbetul și fericirea. Așa că... ce mai aștepți?
Sunt Chef Pădurariu Dragoș la Chefs For Humanity, unde împreună, putem aduce zâmbetul și fericirea pe chipul copiilor. Te aștept la un eveniment caritabil Live Cooking, unde banii strânși din donații vor fi oferiți copiilor cu autism de la Asociația Autism Câmpia Turzii. În cadrul evenimentului vom avea diferite surprize pentru voi. Deci, cum ar spune un coleg de- al meu din Maramureș Ei ni- s fruntea, sau cum am spune noi Ei ni- s viitorul!
Mereu am dovedit că suntem o comunitate unită, de ce nu am face-o și acum? Contribuția fiecăruia dintre noi pentru acești copii este esențială. Bunici, mămici, tătici, frați, surori, în 31 martie vă așteptăm în Piața Tricolorul.
Să aducem un zâmbet în sufletele copiilor care au nevoie de sprijinul nostru”, a spus Dragoș Pădurariu.

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter