Actualitate

HOTEL PERICOL PUBLIC. Restricții la parcare pe strada Argeș. Pompierii curăță o fațadă de clădire care SE PRĂBUȘEȘTE!

Mâine de dimineață, după ora 9.00 se vor restricționa parcările pe capătul străzii Argeș, din municipiul Cluj-Napoca.

Sursă foto: ISU Cluj Sursă foto: ISU Cluj

Reprezentanții ISU Cluj transmit că acest lucru este necesar pentru crearea unui perimetru de siguranță, astfel încât să se poată reamplasa platforma de intervenții de la înălțimi.

„În cursul zilei de astăzi, în jurul orei 12.00, un echipaj de pompieri a intervenit cu autospeciala pentru intervenții la înălțimi, pentru înlăturarea unor elemente de elemente de tencuială, care nu mai prezentau stabilitate, de pe laterala unui imobil situat pe strada Argeș, ce funcționa în trecut ca hotel.


În cădere, acestea au distrus copertina de tablă de la intrarea unui magazin. Din fericire, nu au fost persoane rănite, însă intervenția pompierilor a fost necesară pentru a înlătura bucățile de tencuială instabile.

După înlăturarea a circa 2-3 metri pătrați de elemente de tencuială, a fost necesară oprirea operațiunilor, din necesitatea de a elibera traficul rutier și pentru că o parte a clădirii era obturată firele de tensiune, situate pe stâlpii din apropiere.


Urmează restricționarea parcărilor pe capătul străzii Argeș, mâine de dimineață, începând cu ora 9.00, astfel încât să se poată reamplasa platforma de intervenții de la înălțimi.

Acest lucru este necesar, pentru a putea ridica platforma în siguranță față de firele de tensiune de pe stâlpii din apropierea clădirii, ce obturează accesul cu platforma pentru intervenții la înălțimi a pompierilor și înlăturarea elementelor de tencuială ce încă prezintă instabilitate.


Zona și culoarul pietonal din apropierea clădirii a fost restricționat, până la remedierea situației”, au transmis reprezentanții ISU Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter