Actualitate

Clujenii blochează orașul! MANIFESTAȚII SPONTANE în mai multe zone din oraș - VIDEO

În semn de solidaritate cu magistrații, zeci de clujeni protestează, în aceste clipe, împotriva modificărilor aduse la Legile Justiției.

Cu pancarte și banderole albe la braț, protestatarii au renunțat la pauza de masă pentru a-și manifesta nemulțumirile privind „distrugerea independenței justiției și împotriva presiunilor politice”.


„Voci politice deja au ieșit cu amenințări la adresa magistraților, iar pentru noi este momentul să ne manifestăm solidaritatea și să arătăm că sunt lucruri ce nu se negociază. Justiția independentă, statul de drept, democrația, toate astea TREBUIE să caracterizeze România, așa că mesajul nostru este cât se poate de clar. Dacă ei blochează justiția, noi blocăm România! Atentie! Acesta este un avertisment din partea societății civile! Dacă situația nu se remediază, vom continua și vom crește impactul acțiunilor noastre!”, susțin protestatarii care s-au adunat în Piața Mihai Viteazu, la Flacără.


Aceștia au mărșăluit până la Opera Maghiară, traversând Someșul Mic pe Podul Elisabeta și continuând protestul pe strada Dragalina. Manifestanții s-au alăturat apoi magistraților care au ieșit din nou în fața Curții de Apel Cluj. „Magistrați, nu cedați!”, a fost mesajul transmis de clujeni.


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter