Actualitate

Ambasadorul Tunisiei, în vizită la Cluj-Napoca

Excelența Sa Raja Jhinaoui Ben Ali, ambasadorul Republicii Tunisiene în România, a efectuat o vizită la Primăria municipiului Cluj-Napoca.

Programul vizitei a inclus o vizită la Universitatea de Medicină și Farmacie "Iuliu Hațieganu", unde o comunitate însemnată de studenți tunisieni își efectuează studiile.

"Am primit azi (n.r. marți), la primăria municipiului Cluj-Napoca, vizita E.S. Dna. Raja Jhinaoui Ben Ali, noul Ambasador al Republicii Tunisiene în România, respectiv a doamnelor Hansa Tizaoui Dkhilalli, Secretar I al Ambasadei și Iulia Catanas, asistenta domnului Consul Onorific al Republicii Tunisia la Cluj. Am discutat despre posibilitatea colaborării pe plan economic și dezvoltarea relațiilor socio-culturale între Cluj-Napoca și orașe din Tunisia", a dezvăluit viceprimarul Dan Tarcea.


Potrivit Oficiului Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Cluj, 12 firme cu participare de capital tunisian îşi desfăşoară activitatea în municipiul Cluj-Napoca. De asemenea, conform datelor Serviciului pentru Imigrări al judeţului Cluj, în municipiul Cluj-Napoca locuiesc 248 de cetățeni tunisieni.

Ultimele Stiri
abonare newsletter