Actualitate

"Dumnezeul achizițiilor", scos de pe site-ul Digi24 după o intervenție "de sus"

Preluarea reportajului Recorder "Dumnezeul achizițiilor" - despre preotul cu 130 de contracte, a dispărut de pe site-ul Digi24.ro. De ce?

Inițial, documentarul Recorder - unul dintre cele mai vizualizate subiecte din online, cu zeci de mii de share-uri - a fost preluat, pe larg, pe site-ul Digi24.

Recorder: Milioane de euro fraudate prin programul care "a scos țara din noroaie" - era titlul preluării de pe site-ul Digi24.ro


Pe scurt, preluarea făcea un rezumat al reportajului Recorder:

O investigație a jurnalistului Alex Nedea, pentru Recorder.ro, arată că cel mai mare program de modernizare a satului românesc din ultimii 30 de ani este, într-o bună măsură, un jaf generalizat: lucrări făcute de mântuială și cu prețuri supraevaluate de zeci de ori; telefoane venite direct din Guvern care condiționează acordarea finanțărilor în funcție de alegerea firmei cu care se face lucrarea; primari care se ascund sau se îmbolnăvesc instantaneu când presa le cere explicații.


A doua zi, articolul a dispărut însă de pe site.

Potrivit informațiilor Paginademedia.ro, articolul a fost scos în urma unor "intervenții de sus". Ca urmare a acestora, linkul a dispărut. "Urmele" articolului au rămas însă în online.

Etichete: contract preot
abonare newsletter