monitorulcj.ro Menu
Actualitate

Tânăra care ar fi întreținut relații sexuale cu un băiat de 11 ani, trimisă în judecată

Maria Moldovan, o tânără din comuna clujeană Aiton, a declanșat un scandal uriaș, după ce a fost acuzată că ar fi întreținut relații sexuale cu un copil de 11 ani pe care l-ar fi sedus. Femeia de 35 de ani a fost trimisă în judecată și, pentru fapta sa, ar putea face închisoare.

De profesie sociolog, Maria Moldovan a fost reținută în iulie 2018, după ce ar fi făcut sex cu un copil de 11 ani, în repetate rânduri. Femeia a fost ulterior plasată sub control judiciar.

„Se pare că există elemente care să conducă la concluzia că fapta s-a petrecut, atâta vreme cât procurorul a dispus controlul judiciar. Ea nu recunoaşte însă. Copilul avea 11 ani la momentul producerii faptei, acum are 12 ani. S-a întâmplat în mod repetat în decurs de 4-5 luni. Poliţiştii de la Postul de poliţie Aiton au aflat cumva de informaţii, s-au autosesizat şi au declanşat cercetările”, declara purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Traian Morar, în momentul în care Maria Moldovan a fost reținută.


Săptămâna trecută, tânăra de 35 de ani a fost trimisă în judecată la Turda.

Surse citate de Ziar de Cluj susțin că Maria Moldovan și minorul de 11 ani erau vecini. Femeia, care lucra ca sociolog la un centru din Cluj-Napoca, s-a văzut în repetate rânduri cu băiatul, în diverse locuri din satul Rediu, comuna Aiton. Localnicii susțin că i-ar fi văzut pe cei doi sărutându-se.


De asemenea, un alt copil, care a fost audiat în prezența părinților, a mărturisit că a văzut-o pe Maria Moldovan în timp ce întreținea relații sexuale cu băiatul de 11 ani. Mai mult, minorul i-ar fi povestit unui psiholog cum se întâlnea cu femeia care ar fi inițiat raporturile sexuale.

Copilul de 11 ani ar fi încercat să pună în aplicare pozițiile sexuale practicate cu Marinela Maria Moldovan și cu o fetiță, colegă de școală cu acestea. La momentul la care femeia a fost reținută de polițiști, familia băiatului a încercat să ascundă relația celor doi pe motiv că „se fac de rușine în sat”.


Procurorii au trimis-o în judecată pe Maria Moldovan, fiind acuzată că a întreținut relații sexuale cu un minor. Sociologul riscă între doi și șapte ani de închisoare.