Actualitate

Spectacol canin la Sala Polivalentă. Patrupede din toată Europa vor concura la Cluj pentru titlul de cel mai frumos câine

După un șir de ediții de succes, Napoca Dog Show va fi organizat din nou, în perioada 16-17 februarie, pentru prima dată în cea mai modernă sală polivalentă din România, BT Arena.

Pe durata celor două zile de concurs vor fi organizate două expoziții de tip CAC (naționale) și două expoziții de tip CACIB (internaționale). Programul zilnic va începe dimineața de la ora 09:00 și se va întinde pe durata a cel puțin zece ore în cursul zilei de sâmbătă, respectiv preț de opt ore duminică.

Pe parcursul ambelor zile, la ringul central, va putea fi urmărit un program deosebit de dresaj canin din disciplinele: dresaj de companie, pază și apărare, IPO, mondioring, căutare și salvare, terapie asistată și dog dancing. Demontraţiile de dresaj sunt oferite de reputate școli de dresaj din Transilvania, printre care Asociaţia pentru câini de Salvare Transilvania, Centrul Chinologic Aurel Greblea din Sibiu, Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Cluj, Şcoala de dresaj K9, Şcoala de dresaj DogMaster, Şcoala de dresaj Pet Joy Sports, Şcoala de dresaj Nostress, respectiv Şcoala de dresaj Dog Asist.


Evenimentul are ca scop arbitrarea câinilor cu pedigree înscriși în concurs (expoziție de frumusețe), acordarea titlurilor de „cel mai frumos câine al grupei” (Best of Group) și „cel mai frumos exemplar al expoziției” (Best in Show) în urma arbitrărilor făcute de opt arbitrii de competență internațională din țară și de peste hotare (Italia, Bosnia și Herțegovina, Turcia, Cipru).

Cu o activitate de peste 40 de ani, Asociația Chinologică Napoca (ACH) este una dintre cele mai importante filiale ale Asociației Chinologice Române. De-a lungul anilor, ACH a înregistrat succese de amploare, atât pe plan intern, cât și la nivel internațional. De la începutul înființării, membrii Asociației au demonstrat că, pe lângă aptitudinile de crescători, sunt și foarte buni organizatori de concursuri. Având peste 100 de evenimente organizate de-a lungul istoriei, au poziționat Clujul pe harta de interes canin atât pentru crescătorii din România, cât și pentru crescătorii din alte țări europene. Italia, Rusia, Ungaria, Polonia sau Germania sunt doar câteva din numele foarte importante în lumea chinologiei mondiale care își trimit reprezentanți la fiecare ediție Napoca Dog Show.

Ultimele Stiri
abonare newsletter