Actualitate

Patru bărbați AU PĂCĂLIT O BĂTRÂNICĂ să le dea 60.000€

Polițiștii din Cluj au identificat patru persoane bănuite de comiterea unei înșelăciuni prin metoda ,,Accidentul”. Au păcălit o femeie să le dea 60.000 de euro.

Potrivit IPJ Cluj, patru bărbați cu vârste cuprinse între 31 și 41 de ani, din județele Cluj, Călărați și Galați, ar fi înșelat o femeie de 83 de ani, din Cluj-Napoca, prin metoda ,,Accidentul”.

Astfel, la data de 28 ianuarie 2019, în jurul orei 01:00, victima ar fi primit un telefon de la persoane care au anunțat-o că fiica acesteia a suferit un accident casnic și urmează să fie supusă unei intervenții chirurgicale pentru care e nevoie de bani. În scurt timp, la domiciliul femeii s-a prezentat un bărbat, căruia persoana vătămată i-a înmânat circa 60.000 de euro.


„Pentru probarea activității infracționale, polițiștii au efectuat percheziții în județul Călărași și în municipiul București”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

Până în prezent, au fost recuperați circa 5.000 de euro. Cercetările continuă pentru recuperarea prejudiciului și tragerea persoanelor la răspundere penală. Doi bărbați sunt cercetați în stare de deținere, fiind încarcerați în alte cauze.

abonare newsletter