Actualitate

Emil Boc: „Vrem să facem CAPITALISM cu metode COMUNISTE!” Edilul mângâie orgoliul PNL: „Va da ORA EXACTĂ la euroalegeri!”

Primarul municipiului Cluj-Napoca nu ratează nicio ocazie să „tragă de urechi” administrația centrală, căreia îi reproșează faptul că „suge”, an de an, banii clujenilor.

Boc admite că descentralizarea ar putea fi o idee benefică pentru Cluj-Napoca și susține că toate regiunile merită să se bucure de resursele de care dispun, pe măsura contribuției aduse.

„România este un stat unitar, nu avem nevoie de parlamente regionale, avem nevoie de descentralizare compatibilă cu statul unitar, cum este în Italia. Acolo sunt foarte multe regiuni puternice și sunt respectate pentru că au o contribuție la statul național. [...] Nu trebuie să fim o țară federală ca Germania sau ca SUA, să avem parlamente, state federale. Voi susține doar faptul ca toate regiunile, pe măsura contribuției pe care o au, să primească sau să se poată bucura de toate resursele pe care le adună acolo pentru a putea fi un motor pentru creșterea economică”, a declarat Emil Boc, într-un interviu acordat publicației notabn.ro.


Boc: „Dacă au spus ceva, cei de la PNL au făcut!”

Prezent la ședința regională a Partidului Național Liberal, organizată sâmbăta trecută, la Cluj-Napoca, edilul este ferm convins că liberalii vor fi principalul adversar al PSD-ului la alegerile europarlamentare din acest an. Boc susține cu tărie că PNL este „singurul partid care ne poate reda șansa să trăim prosper în țara noastră”.

„Sunt convins că PNL va da ora exactă la europarlamentare din două motive: este principala alternativă pe care românii o au în momentul de față și prin faptul că face parte din Partidul Popular European. PPE [...] este singura forță care coagulează în interior acele resurse care vor duce Europa mai departe. Cel mai important este să ne uităm la fapte, mai puțin la vorbe sau slogane, să judecăm oamenii după ceea ce fac. Cred că cei de la PNL au demonstrat mai mult decât alții, dacă au spus ceva au făcut, sau dacă nu au făcut în întregime, sunt pe cale să o facă. Au acel bun simț de a se uita în ochii oamenilor. [...] Ce partid ne poate da șansa să trăim prosper în țara noastră? PNL poate să facă acest lucru pentru că are știința necesară și are personalități cunoscute”, afirmă primarul municipiului Cluj-Napoca.


„Vrem să facem capitalism cu metode comuniste! Numai comunismul se baza pe centralizare, capitalismul, economia de piață, democrația pornesc invers. Cei de jos sunt prioritatea!” – Emil Boc, primarul municipiului Cluj-Napoca

Ultimele Stiri
abonare newsletter