Actualitate

PROGRAMĂRI ONLINE pentru consultații la Spitalul Municipal

Spitalul Clinic Municipal Cluj-Napoca a lansat posibilitatea de programare a consultației online pe site-ul instituției.

Viceprimarul municipiului Cluj-Napoca, Dan Tarcea, a anunțat vineri lansarea posibilității de programare a consultației online pe site-ul Spitalului Clinic Municipal.

„Sănătatea reprezintă una dintre prioritățile fundamentale privind calitatea vieții în orașul nostru. Investițiile periodice ale primăriei în modernizarea și dotarea Spitalului Clinic Municipal Cluj-Napoca au făcut ca această unitate spitalicească să ofere servicii medicale de înaltă calitate”, a scris Dan Tarcea, pe facebook.


Spitalul Clinic Municipal deține o infrastructură medicală modernă, este dotat cu echipamente de specialitate, are o gamă largă de secții clinice, precum și o unitate de primiri urgențe.

La capitolul digitalizare și relația cu pacienții, clujenii pot accesa „Programări online” pentru a se programa online, iar pentru a afla rezultatele analizelor fără a se mai deplasa la spital pot accesa „Vizualizare documente”.

abonare newsletter