monitorulcj.ro Menu

Actualitate

Razie în tot Clujul. Aproape 100 de persoane legitimate şi zeci de sancţiuni

În perioada 25-27 ianuarie, polițiștii clujeni au organizat și derulat acțiuni cu efective mărite în tot oraşul.

“Activitățile s-au derulat pentru prevenirea faptelor antisociale din segmentul stradal, fapte comise pe timp de noapte”, transmite IPJ Cluj.

La acțiuni au participat polițiști din cadrul tuturor secțiilor de poliție urbane, polițiști rutieri, de investigații criminale, jandarmi și polițiști locali. “S-a acționat, cu precădere, în localurile de pe străzile Dâmboviței, Aurel Vlaicu, Fabricii, Fabricii de Zahăr, Dunării, Calea Someșeni, cartierul Între Lacuri.

De asemenea, polițiștii rutieri au acționat  în zona străzilor Republicii, Horea, Calea Florești, Calea Mănăștur, Calea Turzii, B-dul 1 Decembrie 1918, precum și în zona piețelor Gării, Unirii și Avram Iancu, din municipiul Cluj-Napoca”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Cluj.

Potrivit sursei citate, în cadrul acțiunilor,  au fost legitimate 96 de persoane și au fost efectuate verificări în 16 localuri publice. Totodată, au fost controlate 29 de autovehicule. “Au fost aplicate 23 de sancțiuni contravenționale, majoritatea pentru încălcări ale regimului rutier.

De asemenea, au fost reținute 2 permise de conducere”, mai transmit poliţiştii.