Actualitate

Meniu cu GÂNDACI MORȚI la un fast food

Un clujean s-a trezit cu o surpriză extrem de neplăcută atunci când și-a comandat o porție de mâncare la un fast food dintr-un complex comercial.

Conform cititorului Monitorul de Cluj, care a semnalat grava problemă de sănătate publică, în salata meniului comandat își "dormea somnul de veci" un gândac mort. Cristian C. a reclamat problema la managerul restaurantului, a cerut banii înapoi, însă a primit doar o parte din ei.

"În această seară (n.r. duminică) mi-am comandat un meniu de la Mado. Totul a fost ok până aici. În timp ce mâncam, am văzut un gândac mort în mâncare. M-am dus înapoi cu mâncarea la Mado și au chemat managerul. I-am spus că este un gândac în mâncare, iar el mi-a spus că nu este răspunzător de deratizare. Iar eu i-am răspuns: «Dar ce, eu sunt răspunzător? Am un gândac în mâncare!». Mi-a spus: «Vă pregătesc un meniu nou?»


Evident că am negat și i-am spus că nu vreau un meniu nou, ci vreau banii înapoi. A fost de acord, dar a spus că banii pe sucuri nu mi-i dă (e relativ ok, pentru că nu ei îl fabrică), dar nici banii pe sosuri nu mi-i dau (asta i-a spus caseriței și doar ulterior mi-am dat seama de asta pentru că nu au cum să coste atât de mult sucurile). Mi s-a părut absolut revoltător și de o indolență crasă managerul", susține Cristian C.

Contactat de Monitorul de Cluj, Ioan Oleleu, directorul DSVSA Cluj, a declarat că, până în acest moment, nu a sosit nicio reclamație în acest caz.


"Este important să aflăm ce tip de gândac era, este o diferență între cei care sunt în legume, zarzavaturi și cei de interior. Domnul ne poate face o petiție dacă dorește, să ne ofere alte detalii, poate sunt și alte chestiuni pe care nu le-a specificat", a declarat Ioan Oleleu.

Ultimele Stiri
abonare newsletter