Actualitate

Atenție, haos de iarnă! Pericol de accidente, cozi infernale, drumuri alunecoase

Noul val de ninsori le dă emoții și mari bătăi de cap șoferilor care se încumetă pe drumurile clujene.

Încă de la primele ore ale dimineții, mai mulți șoferi semnalau riscul de alunecare pe străzile din municipiul Cluj-Napoca, însă infernul avea să înceapă ceva mai târziu, în momentul în care oamenii au început să pornească la serviciu.

Două mașini au fost avariate pe Dealul Feleacului, din fericire nu au existat victime. Un alt șofer a semnalat un blocaj provocat de camioane la Copăceni. De asemenea, mai mulți copaci au căzut la marginea drumului pe DN1/E60, pe raza comunei Negreni.


Coloane imense de mașini s-au format la intrările în oraș, în special în Baciu și Florești, unde șoferii au avut nevoie de răbdare de fier pentru a înfrunta condițiile precare de circulație. A fost blocaj și pe Podul Gării, înspre centru. Nici mijloacele de transport în comun nu au avut mai mult noroc, acestea bătând pasul pe loc minute în șir.

Cu toate acestea, Consiliul Judeţean Cluj informează participanţii la trafic în legătură cu faptul că, pe raza judeţului Cluj nu există drumuri judeţene blocate sau închise traficului rutier, circulaţia desfășurându-se, pe majoritatea sectoarelor de drum, în condiţii specifice de iarnă. De cealaltă parte, polițiștii recomandă șoferilor să adapteze viteza la condițiile de drum.

Ultimele Stiri
abonare newsletter