Actualitate

Tânărul drogat care a intrat cu mașina într-un stâlp este în stare critică

Tânărul care a produs un accident înfiorător în noaptea de duminică spre luni se află în acest moment internat Urgențe și se zbate între viață și moarte.

UPDATE 23.01.2018 (21.30): Lovitură de teatru: Ștefan Tudor Cârje NU se afla sub influența drogurilor! Un comunicat al IPJ Cluj, care citează rezultatele de la IML, arată că în sângele tânărului nu s-au identificat urme de alcool sau droguri. Un comunicat transmis de IPJ Cluj, imediat după accident, arăta că Ștefan Tudor Cârje ar fi consumat substanțe psihoactive.

ȘTIREA INIȚIALĂ:


Tânărul în vârstă de 19 ani a fost dus de un echipar SMURD la Unitatea de Primiri Urgențe a spitalului în jurul orei 04:00 cu politraumatism prin accident rutier, traumatism cranio-cerebral, traumatism toracic, fractură scapulă stângă și traumatism complex de gambă și picior drept, cu ischemie acută post-traumatică.

La ora 05:30, o echipă chirurgicală formată din medici cu diverse specializări (chirurgie vasculară, ortopedie, chirurgie plastică) a intrat cu pacientul în sala de operații, încercând revascularizarea membrului inferior prin bypass arterial.


Pacientul se află, în continuare, în sala de operație, fiind în stare critică. Mașina pe care o conducea era a femeii care se afla în dreapta și care a decedat pe loc.

Etichete: gilau accident
Ultimele Stiri
abonare newsletter