Actualitate

„Radioul de pe strada ta!”, peste 17.000 de lei pentru copii si tineri aflați în dificultate

InfoTrafic, „Radioul de pe strada ta” a reușit să adune 17.365 de lei în cadrul campaniei de strângere de fonduri Bursa de Educație, demarate în octombrie 2018. Radioul care emite numai în stațiile de autobuz din Cluj-Napoca sprijină prin această bursă copii și tineri aflați în dificultate, pentru a-și termina școala.

Timp de opt ani, echipa InfoTrafic a oferit bursa lunară, în parteneriat cu Fundația Comunitară Cluj, unor tineri din județul Cluj. Din toamna anului 2018, beneficiarele Bursei de Educație sunt două surori din Baia Sprie, Maramureș, care și-au pierdut tatăl în această vară, în urma unei boli necruțătoare.

Reprezentanții InfoTrafic au construit o adevărată comunitate în jurul familiei Bud, prin campania Bursa de Educație, dorind să le ajute pe cele două surori să își termine liceul. În urma campaniei, firme din județele Cluj și Maramureș au donat în contul Asociației Christiana, care gestionează fondurile și se asigură că bursele, în valoare de 200 de lei fiecare, vor ajunge lunar la surorile Bud.


O parte din sumă s-a strâns în decembrie 2018, când InfoTrafic a organizat o tombolă caritabilă, prin intermediul căreia persoane fizice au donat în contul Asociației, cumpărând ”biletele” virtuale și primind șansa să câștige cadouri de la sponsorii campaniei. La final, participanții și-au primit premiile, după tragerea la sorți, iar suma totală strânsă a fost de 1.380 de lei.

Mai multe detalii despre campania Bursa de Educație InfoTrafic puteți găsi pe pagina de Facebook și pe site.


InfoTrafic – Radioul de pe strada ta! este postul de radio care se aude în stațiile de autobuz din Cluj-Napoca. Ne ascultă, zilnic, peste 100.000 de clujeni care circulă cu mijloacele de transport în comun în oraș. Difuzăm publicitate, dar nu doar atât – avem și știri, informații de interes public, materiale culturale și agenda zilei.

Nu în ultimul rând, organizăm campanii de educare și de informare, dar și campanii de strângere de fonduri, în parteneriat cu fundații recunoscute și abilitate, pentru sprijinirea unor copii care au nevoie de ajutor să își termine școala. Credem în educație și susținem educația, susținem dreptul la educație al copiilor aflați în dificultate.


 

Etichete: infotrafic
Ultimele Stiri
abonare newsletter