Actualitate

Când va fi reabilitată strada Șesului? "Lucrările nu vor dura mult, nu e mare filozofie acolo!"

Nemulțumiți de felul în care arată asfaltul de pe strada Șesului, din cartierul Mănăștur, localnicii din zonă primesc asigurări că problemele vor fi rezolvate până la sfârșitul anului.

Viceprimarul municipiului Cluj-Napoca, Dan Tarcea, a dezvăluit că, deși s-a dorit modernizarea străzii Șesului, Primăria s-a lovit de o problemă juridică legată de un teren din zonă, proaspăt revendicat la sfârșitul anului trecut.

"La strada Șesului este o problemă mai veche, avem deja votați în Consiliul Local, încă de un an și jumătate, indicatorii tehnico-economici. Din nefericire, a fost o porțiune de teren de pe strada Șesului care a fost revendicată, revendicare finalizată abia la sfârșitul anului trecut. Anul acesta vom remedia și vom moderniza întreaga stradă, pentru că este singura stradă care a rămas nemodernizată din întreaga zonă, în rest toate străzile adiacente sunt modernizate. Acolo, pe strada Șesului, când plouă se fac bălți, se adună apa, cunosc bine situația, dar abia acum am reușit să trecem peste problemele juridice", a precizat Tarcea, la un post de radio local.


Viceprimarul a menționat că lucrările nu pot fi realizate pe porțiuni, ci doar în cadrul unui proiect integrat, la capătul căruia strada Șesului va intra în rândul străzilor modernizate în zona respectivă.

"Trebuie să obținem autorizația de construcție. Este o fâșie de teren care vine din Grădinile Mănăștur, coboară pe deal, trece inclusiv peste strada Șesului și se oprește în blocurile care sunt pe Șesului. Trebuie să facem un proiect integrat, nu putem să facem 50 de metri de pe strada Șesului, să facem pauză, iar să facem 100 metri și iar pauză. Când ajungem să facem lucrările acolo, va fi un proiect integrat în zonă. Când vor începe, lucrările vor fi gata în maximum o lună, nu e mare filozofie acolo pe strada Șesului", susține Dan Tarcea.

Ultimele Stiri
abonare newsletter