monitorulcj.ro Menu
Actualitate

Drumurile spre Mărișel, Beliș și Ic Ponor, închise din cauza viscolului

Datorită condițiilor meteorologice deosebite înregistrate pe parcursul zilei de miercuri, 16 ianuarie 2019, respectiv viscol și vânt în rafale puternice în mai multe zone ale județului, mai multe drumuri județene au fost afectate de nămeții de zăpadă formați pe carosabil.

În aceste condiții, CJ Cluj aduce la cunoștința participanților la trafic faptul că, prin Direcția de Administrare a Domeniului Public și Privat, Consiliul Județean Cluj a luat decizia de a închide/restricționa temporar circulația rutieră pe drumurile județene DJ 103K Căpuș - Agârbiciu - Râșca, DJ 107P (locul cunoscut sub numele de ”Grinzi” înspre Mărișel) și DJ 108 C pe direcția Mărgău - Ic Ponor, până la remedierea acestor situații neprevăzute.

La această oră se intervine cu autovehicule și utilaje speciale pentru a permite, în cel mai scurt timp posibil, reluarea traficului rutier pe drumurile județene menționate.


De asemenea, pe majoritatea drumurilor județene situate pe raza județului Cluj, cu precădere în zona montană și submontană, traficul rutier se desfășoară în condiţii specifice de iarnă. Date fiind particularitățile meteorologice specifice sezonului rece, situația este foarte dinamică și cunoaște schimbări rapide, de la o oră la alta, astfel că recomandăm participanților la trafic să ia toate măsurile necesare și prevăzute de Codul Rutier pentru a ajunge cu bine la destinație.