Actualitate

Ai observat ceva în neregulă? Scrie-i DIRECT PRIMARULUI! Boc și-a făcut adresă de mail la care așteaptă SESIZĂRILE CETĂȚENILOR

Primarul municipiului Cluj-Napoca a dezvăluit că și-a creat o nouă adresă de mail, la care așteaptă semnalări cu privire la micile nereguli din oraș.

Edilul a mărturisit că doar el are acces la această adresă, lucruricaremaenerveaza@yahoo.com, și promite că va publica, lunar, un raport cu problemele sesizate și rezolvate.

"Umblând prin oraș, tot văzând unele lucruri, mi-a apărut această sintagmă, «lucruri care te enervează». Am decis să fac o adresă de mail, lucruricaremaenerveaza@yahoo.com, iar toți cei care sesizează lucruri în neregulă în oraș, vorbesc de lucruri mai mici, care te enervează, îi pot scrie acum primarului. Aplicația MyCluj merge direct la funcționarul public, în căsuța lui, dar dacă te deranjează ceva în oraș și vrei să-i scrii direct primarului, o poți face acum. De exemplu mi-au scris că au văzut că pe un chioșc de pe Eroilor apare o țiglă aiurea, pusă peste noapte. Mi-au scris și a dispărut", a explicat Boc, la un post de radio local, diferența dintre noua adresă de mail și aplicația MyCluj, folosită de clujeni pentru a semnala nereguli.


"Promit că, lunar, voi întocmi un raport cu ce sesizări am primit și ce am rezolvat din aceste probleme. Pe calea aceasta vreau să asigur cetățenii că voi citi sesizările, va fi mai ușor să le citesc prin mail, voi face o sinteză și voi declara cele mai importante probleme. Mi-aș dori să nu ne enerveze nimic din oraș, să fie totul plăcut și frumos! De exemplu când mergi și găsești un hop în trotuar pentru că cineva de la canalizare nu și-a făcut treaba. Doar eu am parola la această adresă de mail, e deja făcută, e funcțională de astăzi, pot să-mi scrie oamenii!", a mai precizat primarul.

Conștient de problema infernală a traficului, Emil Boc a dorit să "descrețească frunțile" cu câteva date colectate din SUA, amintind de cercetările psihologilor americani cu privire la lucruriile care irită sau delectează oamenii.


"Un psiholog de la Princeton spunea că naveta este cea mai detestată activitate regulată. Nimic nu urăște mai mult omul decât să stea ore în șir în trafic, e mai detestată decât orice altă rutină din viață. La polul opus, pe primul loc se află relațiile intime, apoi socializarea de după muncă", a spus edilul, pe un ton glumeț.

Primarul a declarat că ia în considerare nu doar sesizările venite pe noua adresă de mail, ci și cele citite pe pagina oficială de Facebook.

abonare newsletter