Actualitate

70 de VITEZOMANI AMENDAȚI de polițiști în doar două zile

Poliţiştii Biroului Rutier Cluj-Napoca au acţionat pentru asigurarea unui climat de siguranţă rutieră în rândul participanţilor la traficul rutier şi prevenirea accidentelor rutiere.

La data de 12 ianuarie , pliţiştii Biroului Rutier Cluj-Napoca au desfăşurat o acţiune de prevenire a accidentelor rutiere produse pe fondul nerespectării regimului legal de viteză dar şi al celorlalte cauze generatoare de accidente rutiere grave, respectiv neacordarea de prioritate vehiculelor sau pietonilor dar şi pe fondul abaterilor comise de către pietoni.

Activităţile desfăşurate au condus la aplicarea a 60 de sancţiuni contravenţionale, 30 dintre acestea pentru încălcări ale regimului legal de viteză, au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de a conduce pe o perioadă determinată 6 permise de conducere şi au fost reţinute 4 certificate de înmatriculare.


În cadrul unei alte acțiuni, care a avut loc în data de 13 ianuarie, polițiștii clujeni au aplicat alte 38 de sancțiuni pentru depășirea limitei legale de viteză.

Etichete: viteza amenzi
abonare newsletter