Actualitate

Mircea Badea și-a pus în cap clujenii: "Unde s-a gândit alegătorul lui Boc să-și parcheze cazanul argintiu!"

O postare cu tentă răutăcioasă a realizatorului TV i-a indignat pe clujeni care, după viziunea lui Badea, sunt "alegătorii lui Boc".

În pofida faptului că și-a parcat mașina într-un mod neglijent în parcarea subterană a unui centru comercial, Mircea Badea s-a arătat deranjat de parcarea perfect regulamentară a unui autoturism cu număr de înmatriculare din Cluj.

"Subaru este, firesc, a mea. Parcarea de la mall era jumătate goală. Iată unde s-a gândit alegătorul lui Boc să-și parcheze cazanul argintiu", a scris, pe Facebook, realizatorul TV, iar reacțiile acide nu au întârziat să apară.


"Nu văd care e problema ta?", "Parchezi strâmb!", "Ia-o frumușel prin dreapta dacă tot ai încadrat «firescul Subaru» atât de bine", "Skoda de CJ e corect parcată, Subaru este strâmb și necentrat pe locul de parcare", "Ai parcat cam strâmb și tot alții sunt de vină?", "Din poză, se vede că a dat clujeanul lecții despre cum se poate parca corect", "Dobitocule, nu poți să parchezi. Te și lauzi cât ești de tâmpit!" sau "Din poze se vede că mașina ta e prost aliniată în parcare.. Alegătorul lui Boc e om calculat și cu bun simț, drept urmare a parcat corect" sunt doar câteva dintre zecile de comentarii care îl atacă pe Badea.

Bineînțeles, nu lipsesc nici vocile care îl apără pe acesta: "Nu se poate deschide ușa la șofer, dar la Cluj mintea merge mai încet...", "Spera să ia și el un pic de inteligență, spirit și curaj, că de la Boc, în afară de tocuri înălțate la pantofi, ce dracu' să ia?" sau "Poate o fi chiar Boc" sunt printre comentariile acide care jignesc clujenii. Limbajul licențios al multora nu poate fi reprodus în acest material.


 

abonare newsletter